Heipä hei te kaikki jotka tätä blogia luette. En ookkaa pitkään aikaan jaksanu kirjotella. Mut nyt teki mieli. Istun kerrostalokolmion (emt, yritin laskee huoneet) lattialla tässä naputtelemassa koneella, jonka faija laitto aamulla valmiiks. Ihan hyvähän tää on. Sanoi että saa käytellä testiksi, ja mähän tykkään koneella olla nii tottelin :DD

Mun kädet ainaki näyttää jostain syystä ihan punasilta O_O Tiiä sitte. Pian lähetään kai Pilvijärvelle Sipooseen uimaan (: Mäpäs tykkään uida, lälläslää! Joo en tiiä. Oon syöny tänään ... en mitään. Yhen buracapsin päänsärkyyn. Ja miljoona lasillista mehua. Herukkamehua~ Namm.

Oltiin eilen tuolla Järvenpään keskustassa vanhemman velipuolen kanssa, nähtiinpähä Virve Rosti livenä ja meidät käskettiin pois sen ihme aidan luota :< Ihan kivaa oli, jotai huonoi kuvii, videoo ja äänittei sain. HEI tos muumilaivapaketis on saksaaaaaa !!!11 "Inhalt: ca. 60 Teile - alle im Bild sichtbaren Teile" ja "Nicht für Kinder unter 3 Jahren geeignet. Verschluckbare Kleinteile. Nicht schwimmfähig." :----D

Me syödään kai kohta. Toi pakkaa eväitä. Tää näyttö on muuten aika iso :b Emt, selostan vaa jotai ajatuksiani.

Öömm, joo. Oon kattellu leffoi, miettiny jatkoo ficille, lukenu, nukkunu, lukenu, syöny, lukenu, höpissy julisteelle ja taas lukenu. Ja kuunnellu musaa. Ja anteeks ku ei tuu jatkoo, vaikee kirjottaa ko jatkonpätkä on faijapuolen koneel -.- Tein mökil nääs.

Täl hetkel mulla on muuten kesken Leena Lehtolaisen kirja Jonakin onnellisena päivänä, ja tos kulutin pari tuntii ku luin Tittamari Marttisen Rohkeusleikit. Tosi hyvä kirja toi jälkemmäinen, toinenki vaikuttaa luettavalta. Ja sit mul on kesken Tuija Lehtisen www.liisanblogi.net ja Miika Nousiaisen Vadelmavenepakolainen, jolle saa nauraa. Että lukekaas ihmeessä.

Mut taidan tästä karata lukemaan tai tekemään jotain fiksua. Kirjottelemisiin, kaikki!

~ Tiedätte-kyllä-kuka, eli siis Unendlichkeit ~